maanantai 4. helmikuuta 2013

Labukoiden erkkari 020213 :)

Korkkasin näyttely vuoden labukoiden erikoisnäyttelyn merkkeissä Hyvinkään koira urheilukeskuksessa. Meitä Brighter´sejä oli hienosti pennuissa neljä, kaksi avoimen luokan urosta, yksi juniori luokan narttu ja kolme avoimen luokan narttua.
Itse sain yllättäen käteen pentuluokan Kertun, jonka kanssa olimme vähän vielä, että kumpi vie kumpaa. Käsien ja remmin puremisen jälkeen, sylissä rauhoittumisen ja painimisen jälkeen sain omasta mielestäni Kertun esiintymään ihan hyvin. Lupasin alkaa treenaamaan kertun kanssa, joten eiköhän jatkossa esiintyminenkin suju paremmin.
Kuva kertoo puolestaan sen; 



Avoimen luokan nartuissa tottakai esitin Nellin ja puolittain Caron. Neitokaiset olivat ensi kertaa avoimessa luokassa esiintyen kanssani todella hyvin. Molemmat sai ERIn ja kilpailuluokassa minä esitin Nellin ja Maarit Caron. Meidän oli tyydyttävä eriin ja Caro sijoittui hienosti yli 20 koiran luokassa neljänneksi ja sai ensimmäisen SA:n.



Ylemmässä kuvassa on Nelli ja hallin huonon valojen takia ei juurikaan erotu kuvasta, mutta neiti seisoo hienosti. Alemmassa kuvassa on Caro :)


Tämä tilanne sai tuomarinkin hymyilemään. Caro istui eteeni ja antoi tassua, että jos sillä saisi namin. Meinasin purskahtaa itsekin nauramaan, mutta tilanne täytyi ottaa haltuun ja saada neiti seisomaan :)

Tässä on kaikkien Brighter´s koirien tulokset; 

5-7kk pennut, tuomari Ian Ganney, UK
Br. Marshmallow
Br. Mascarpone, Pen 1, KP
Br. Muffin
Br. Milkshake, Pen 2, KP
Juniorinartut, tuomari Anthony Allen, UK
Br. Love of My Life, JUN ERI
Avoimen luokan nartut, tuomari Anthony Allen, UK
Br. Juicy Couture, AVO ERI
Br. Killing Me Softly, AVO EH
Br. Kick Ball Change, AVO ERI AVK4, SA
Avoimen luokan urokset, Geoff Allen, UK
Br. I Have A Dream, AVO ERI
Br. Jack Daniels, AVO ERI







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti